17:15

Eriksbergs IF 1

Referat: Jitex Mölndal BK - Eriksbergs IF 1

En riktigt bra Damjuniormatch spelades ikväll på Åbyvallen. Tyvärr blev inte slutresultatet som vi ville.
Första halvlek är lite märklig. Vi börjar riktigt bra men börjar sedan göra många misstag och ställer till det för oss själva.
Jitex gör det riktigt bra och är tunga i duellerna där vi viker ner oss lite för lätt ibland.
De tar ledningen på ett fint långskott där Jitexspelaren får stå ensam alldeles för länge och sikta in sig.
I halvtid pratar vi om att vi måste skapa ett bättre passningsspel och våga vara lite tuffare.
Andra halvlek är mycket bättre och vi skapar en hel del chanser och håller spelet på deras planhalva. Tyvärr gör de då 2-0 när vi försöker som mest att vända på matchen.
Till slut får vi in bollen efter ett antal chanser och vi höjer tempot för att kunna få in en kvittering.
På slutet går vi ner på en 3-backslinje och i en omställning gör Jitex ett riktigt snyggt 3-1 mål.
Vi tar av oss hatten för ett mycket bra Jitex och tackar också domaren för ett väldigt bra jobb.